WIJ ZOEKEN MENSEN VAN STAAL!

Vacature: Technisch Talent met Ruimtelijk Inzicht (Full/Part- time)

Welkom bij Harleman Constructies! We zijn op zoek naar een enthousiaste professional met technisch inzicht en die graag met de handen werkt. Bij Harleman Constructies geloven we in een hecht team, creativiteit, openheid, gelijkstelling en collegialiteit. Als jij op zoek bent naar een uitdagende baan waarin je van A tot Z betrokken bent bij diverse projecten, en als je waarde hecht aan persoonlijk contact, dan is dit de plek voor jou!

Over ons:

Harleman Constructies is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op hoogwaardige en betekenisvolle (staal)constructieprojecten. We zijn een hecht team van professionals die geloven in samenwerking, kennisdeling en open communicatie. We bieden een gezellige, inspirerende en betrokken omgeving waarin je kunt groeien en je technische vaardigheden kunt aanscherpen.

Functieomschrijving:

Als Technisch Talent bij Harleman Constructies krijg je de kans om je technische kennis en ruimtelijk inzicht toe te passen in een breed scala aan projecten, variërend van productie van staalconstructie, trappen, hekwerken en stalen deuren tot aan de montage hiervan. Je werkt samen met collega’s die dezelfde passie delen en waarde hechten aan collegialiteit en persoonlijk contact. Bovendien bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opleidingen, doorgroei en ontwikkeling!

Wat ga je doen:

  • In onze moderne werkplaats produceren van staalconstructies, trappen, hekwerken, stalen deuren e.d vanaf tekening. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Passend bij jouw ervaring, kennis en kunde.
  • Het op locatie monteren van bovenstaande, door jou geproduceerde onderdelen of objecten.
  • Samenwerken met gezellige collega’s om kennis te delen en vaardigheden te ontwikkelen.
  • Initiatief tonen en potentie zien om samen met het bedrijf te groeien.

Wat bieden wij:

  • Een gezellige en professionele werkomgeving waar eigen initiatief en creatieve ideeën gewaardeerd worden
  • Mogelijkheid tot opleidingen en cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Een hecht team dat open staat voor kennisdeling en samenwerking.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan onze uitdagende projecten? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur ons een Whatsapp bericht of laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen om dit zo snel mogelijk te plannen!

Naam(Vereist)