WIJ ZOEKEN MENSEN VAN STAAL!

Vacature: Allround staalmonteur (Full/Part- time)

Welkom bij Harleman Constructies! We zoeken een enthousiaste professional met technisch inzicht die graag met de handen werkt. Bij Harleman Constructies geloven we in een hecht team, creativiteit, openheid, gelijkwaardigheid en collegialiteit. Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je van A tot Z betrokken bent bij diverse projecten en waarde hecht aan persoonlijk contact? Dan is dit de plek voor jou!

Over ons:

Harleman Constructies is een innovatief bedrijf dat zich richt op hoogwaardige en betekenisvolle projecten in de staalbouw. We zijn een hecht team van professionals dat gelooft in samenwerking, kennisdeling en open communicatie. We bieden een gezellige, inspirerende en betrokken werkomgeving waarin je kunt groeien en je technische vaardigheden verder kunt aanscherpen.

Functieomschrijving:

Als allround staalmonteur bij Harleman Constructies krijg je de kans om je technische kennis en ruimtelijk inzicht toe te passen in een breed scala aan projecten. Je monteert staalconstructies, trappen, hekwerken, stalen deuren en beplating. Samen met je collega’s, die dezelfde passie delen en veel waarde hechten aan collegialiteit en persoonlijk contact, werk je aan diverse uitdagende opdrachten. Bovendien bieden we uitgebreide mogelijkheden voor opleidingen, doorgroeikansen en persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je doen:

  • Samen met je collega’s monteer je een van onze eigen geproduceerde projecten aan de hand van technische tekeningen.
  • Samenwerken met gezellige collega’s om kennis te delen en vaardigheden te ontwikkelen.
  • Initiatief tonen en potentie zien om samen met het bedrijf te groeien.

Wat bieden wij:

  • Een gezellige en professionele werkomgeving waar eigen initiatief en creatieve ideeën worden gewaardeerd.
  • Kansen voor opleidingen en cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Een hecht team dat openstaat voor kennisdeling en samenwerking.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en carrièreontwikkeling binnen ons bedrijf.

Heb je interesse om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan onze uitdagende projecten? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking onder het genot van een kopje koffie. Stuur ons een WhatsApp-bericht of laat je gegevens achter, zodat we snel contact met je kunnen opnemen om een afspraak te plannen!

Naam(Vereist)