Verhuur van hoogwerkers

Elke klus stelt zijn eigen eisen aan een hoogwerker. Het is daarom van groot belang dat u de meest geschikte hoogwerker gebruikt. Wij verhuren verschillende typen machines en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierin uitstekend adviseren. Om u een goed advies te kunnen geven, stellen wij u gedetailleerde vragen over de uit te voeren werkzaamheden.

Soorten hoogwerkers
Er zijn verschillende soorten hoogwerkers. We omschrijven kort drie soorten: elektrische schaarliften, diesel schaarliften en diesel knikarmhoogwerkers.

  • Elektrische schaarliften
    Deze hoogwerkers zijn met name geschikt voor binnengebruik. De capaciteit van de batterijen is groot genoeg om er een hele dag mee te werken.
  • Diesel schaarliften
    Deze hoogwerkers zijn geschikt voor buitengebruik op ruw terrein,maar kunnen ook binnen gebruikt worden. Let op, zorg er bij binnengebruik voor dat er voldoende ventilatie is!
  • Diesel knikarmhoogwerkers
    Deze hoogwerkers zijn geschikt voor buitengebruik op ruw terrein. Met een knikarmhoogwerker kunt u op afstand de positie bereiken zonder dat u er recht onder hoeft te staan.

Ons aanbod

We hebben op dit moment 5 verschillende machines beschikbaar. Klik op een van de foto’s voor meer informatie. Hier vindt u ook de werkdiagrammen van de hoogwerker. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.