Verhuur

Hoogwerkers

Ieder karwei vereist een andere hoogwerker. Wij beschikken over verschillende type machines. Het is van groot belang dat u de meest geschikte hoogwerker gebruikt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u daarin uitstekend adviseren.

Om goed te adviseren winnen wij daarom bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie in over uw uit te voeren werkzaamheden met een van onze hoogwerkers.

Hieronder treft u alvast een beknopt overzicht aan van de diverse soorten:

Elektrische schaarliften zijn met name bedoeld voor binnengebruik. De capaciteit van de batterijen is groot genoeg om er een hele dag mee te werken.

Diesel schaarliften zijn geschikt voor buitengebruik op ruw-terrein maar zijn ook voor binnengebruik. Er dient dan echter wel voldoende ventilatie te zijn!

Diesel knikarmhoogwerker  zijn geschikt voor buitengebruik op ruw-terrein. Met een knikarmhoogwerker  kun je op afstand de positie bereiken zonder er recht onder te staan!

 

Onze Machines

Complete assortiment staat nog niet op de site, we hebben op dit moment 4 verschillende machines beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.